www.tennisnews.blogg.se

                                   NYA TENNISBLOGG, kolla in!!

                                      www.tennisnews.blogg.se

.

Allt kändes så himla bra idag, fick verkligen mycket gjort när jag satt och plugga i morse:) Sen så åkte jag och tränade Core och Step up, det var skit kul och bra träninge är det!;)

Att bara en sak kan gör en på dåligt humör:( så himla jobbigt! och det går över på dem nära och kära känner jag, för jag sprider ju inte exakt någon kärlek eller glädje.. jag vet vad som gör mig ledsen och fundersam just nu, men vill inte tänka på det men det går inte..alltid när jag är själv så sitter jag alltid och grubblar på det... sätte alltid på någon deppig låt så att jag blir ännu mer deppig, så smart av en! Jag hatar motgångar i kärleken!


One Moment In Time



JD



Denna människa är helt fantastisk! Allt han gör bli bra, det finns inte någon film han har gjort som är värdelös. Jag sitter och längtar som f.. tills jag får se Alice In Wonderlan:) ser verkligen fram emot den..

Johnny Deep





Sönda 11/10

Godmorgon eller Godförmiddag!?

Ställde väcka klockan på 09.00 och det ångrade jag ganska snabbt, för gick och la mig kl.04.00 i natt..var hos några vänner, helt underbar kväll säger jag bara:D TACK!

Just nu sitter jag med min PA (projektarbete) text som handlar om hemlösa, väldigt intressant faktist! Måste ladda på min kopp med kaffe känner jag för att klara av denna dag:) ska snart gå över till Samhälls uppgiften som ska vara klar nästa fredag:( jobbigt jobbigt, mycket plugg står framför mig denna vecka:) wiiii..

Jag ska träna Core och Step up i dag med två vänner sen så blir det hemma kväll för hela slanten, så skönt:)

see you
xoxo


RP


WH

 Whitney Houston- I Wanna Dance With Somebody

WH

Whitney Houston- I Wanna Dance With Somebody

Shit,

För en gångskull så vill jag att tiden ska sakta ner lite, det går så himla snabbt just nu.
Veckorna, helgerna bara rinner iväg känner jag juste nu.. Jag hinner knappt leva och njuta av livet! Jag vill bara leva för varje dag, men jag längtar till vissa dagar och känner att jag sitter av dem andra dagarna innan det andra ska hända. varför? Kan jag inte bara försöka koppla bort det, så jag kan få leva för en dag i taget. Jag skulle må så mycket bättre och skulle uppskatta livet så mycket mer än vad jag göra just nu. Skulle må så himla bra! jag verkligen set ner på livet just nu, inget känns bra, allt går så dåligt.. förutom att jag har dem bästa vännerna! ...Allt i skolan bara rinner i väg, man stressat så att allt kommer in i tid och allt ska vara så himla perfekt, kan man inte bara nöja sig med det man göra, varför ska man alltid vara bättre än så...
Ska verkligen försöka ta vara på varje möjlighet jag kan få och en dag i taget en timme i taget till och med. Ska försöka sätta mig på ett café och skriva ner allt posetivt och negativt.

När jag sitter här hemma så går jag in i minna deppiga tankar och verkligen tänker på allt dåligt, men när jag är med mina kompisar så hinner jag inte tänka på det för då har jag så himla kul och inget är i vägen.. eller så vågar jag inte riktigt tala ut, för vet att dem skulle lyssna på en!

sitter o lyssnar på ONE MOMENT IN TIME- WHITNEY HOUSTON, kan man bli mer nere....
Ska slå på I wanna dance with sombody :D

Nu blir det ny start i mitt liv! ska verkligen försöka tänka posetivt nu och jag kommer tillbaka imorogn och berättar hur det har gått!

Ha det bäst
xoxo


Lördag

kom precis hem från jobbet, kändes som jag skulle svima när som hels det var jobbigare än vad jag trodde. men nu är jag tillbaka i soffan :)
Vet inte om jag ska ta de lugnt här hemma ikväll eller om jag ska ut och busa lite med tjejern??

funderar även på att skaffa en ny blogg, börja helt om på nytt känner jag:) tror det skulle vara skit bra!


Sjuk...

Har varit hemma nu i 2dagar från skolan pga magsjuk:( inge vidare.. har bara spyt hela tiden.. men är på bättrings vägen nu känner jag :) men helgen kommer vara förstörd, kommer inte orka göra någonting. Skulle ha jobbat i dag men var tvungen att ringa in en vikarie, men måste jobba i morgon för det är så himla lite folk på jobbet just nu.

Jag ville verkligen få igång mitt plugg "intresse" just nu orkar jag inte ta tag i allt som ska göras, det känns jätte tråkigt för har så himla mycket att göra. 2 skrivuppgifter ska vara klar nästa vecka, så måste verkligen sätta mig i helgen och göra det mesta klart så jag slipper stressa hela nästa vecka, för de orkar jag inte..

Varför ska allt vara så himla svår? vill bara ha lätt för mig i skolan, slippa ha min jobbiga dysleksi. Förstå vad skönt att bara behöva läsa läxan 1 gång och sen kan man den, men nej här ska man sitta flera gånger och läsa för att fatta hälften... I helgen så ska jag vara klar med hälften av mitt svenska och samhälls arbete!!! nu jävlar;)

Har suttit och kollat på resor nästan hela dagen idag, haha.. vill verkligen iväg någon stanns. bara få slippa vara i samma miljö hela tiden, komma bort och upptäcka nya saker. skulle verkligen underlätta!

VILL ÅKA:
London
Paris
Åre eller Alperna
Australien
Detta kommer man ju inte ha råd med:( vet att jag ska åka till London eller Paris med min kära vän Empan!<3

London<3
Alperna<3


RSS 2.0